Волинський ліс, там мавки бродять Збирають квіти і росу Збирають все, потім розносять Розносять щастя та й біду. Положать мовчки під порогом Квіт папороті, ту квітку чарівну Жменю чорниць, малини трішки Кому-гірку полинь-траву. Підуть у ліс і знову прийдуть Пан лісовий їм наказав Волинський ліс, волинські люди Життя у пісні оспівав.
|