Марудить світ. Забуті чисті стезі- по болотАх стопталася гурба... Ми, може, ще зійдем в палінгенезі Новим витком- а поки що: журба. Отак із себе витягай по нитці Проміння світле...тчи килим надій, бо ти - клітина людства- то ж повір в ці Закони Уселенські... і радій, що маєш душу вічну і стокрилу, Хоч сотні раз розбийся об скалу- зростешся, через біль майнувши- зшила тебе любов до купи - Алілу.... Якраз тому й не треба гнирить долі І Богу дорікати за тяжбу: бо як би ти дозрів, коли б не голі чутливі нерви "Я"? А на "Абу" не випнеться й найменша стебелина- а тут цивілізація цілA... Тягни хреста, усесвіту дитино, Здіймай цей світ до світла джерела! і просто не шкодуй пташині - крихти, і напиши - мо" жде ще хто листа?- в ділах малих і добрих переміг ти б велике зло- це істина проста. Бо найскладніше - Він зробив для тебе, Прийнявши тіло і страсні шляхи, а ти лишень спивай велику требу і стверджуй стезі ладаном пахкі.
* * * Mарудить світ...Забуті ветхі жезли, Хоч всі Різдво святкують...куражі! П"ємо і на столах наїдки... Щезли? Mи, ще не щезли! - тільки на межі!
|