Дякую, пані Катерино, за коментар. Та тільки бачу, що не сподобалось. Самі ж мене навчили в цьому розбиратись. :-) Здоров'я зичу та добра! З повагою до Вас!
Дякую, пані Оксано, за такий приємний коментар. Українська мова надзвичайно гарна, милозвучна, лірична, лагідна і м'яка. ***Хай все у Вас буде добре! З повагою! :roze:
стеклах. від студіні поруч берізка змерзає. та сонячний зайчик по шибах стрибає. порвав пднебесся дзвін гучно - незвичний, стаття не може шурхотіти - невідповідність, шурхоче ( статтею) асфальтом (статтею) газета. голубкою лине на край парапета. щось таке. щасти!
Доброго вечора, пане Вікторе! І що б я без Вас робила? Не знаю. *** "від студіні поруч берізка змерзає. та сонячний зайчик по шибах стрибає." - зовсім не згодна. По-перше в оригіналі написано в минулому часі. Чи Ви думаете, що я просто так, з ходу написала, та і все. Перебрала купу різних варіантів... Так що... А далі Ви пропонуете: "порвав піднебесся дзвін гучно - незвичний". Таке зовсім не годиться, тому що у третьому рядку стоїть слово "звичний". "шурхоче ( статтею) асфальтом (статтею) газета" - над цим подумаю. "голубкою лине на край парапета" - подумаю. ***Ви добре володієте українською мовою. Здивована, чому не пишете справжніх, серйозних віршів. Я у Вас нічого подібного не бачила, на жаль. ***Дякую за все. Щасти!
Я знову перечитала оригінал. Читаємо: "Но прыгает солнечный зайчик на стекла". Прыгает на что? на стёкла. Тому, стрибає на що? на стекла. Вірно буде "на стекла", так як у мене в тексті вірша. З повагою до Вас.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")