"Звання її-богині ознака!
Дружина-
без Знаку!
Високий титул
їй надали,
якого не мала доти-
Імператорка
Кінноти!
Королівського роду,
та - без Корони!
Наречена-
без зомління,
Бог посилає нам Жінок,
як Сумління-
Гранат- до Гранату,
Золото- до Золота-
Народжена-
Пошлюблена-
Хусткою покрита-
За один День-
Трійна Перемога
"Мій Чоловік"-
кажуть жінки, як правило-
Задає ритм Мелодії-
Хіба це
правильно?
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")