Не любиш? Що ж – сказать дозволь: Мене це не турбує; Щасливий я, як той король - Один твій вид чарує. Ненавидиш мене? Аж так? Що мовлять милі губки? На них цілунку лишу знак – І втішуся, голубко. ******** Du liebst mich nicht, du liebst mich nicht, Das kuemmert mich gar wenig; Schau ich dir nur ins Angesicht, So bin ich froh wie 'n Koenig. Du hassest, hassest mich sogar, So spricht dein rotes Muendchen; Reich es mir nur zum Kuessen dar, So troest ich mich, mein Kindchen.
|