Приїздив в село до бабці, З міста любий внук, Телефон привіз в дарунок, Пін якійсь і пук. Світ сьогодні став мобільний, Тож тримай фасон! Встановив онук на трубці, Ось такий рингтон: Rah-rah-ah-ah-ah-ah! Roma-roma-mamaa! Ga-ga-ooh-la-la! Want your bad romance. Жгуть бурановські бабусі - Гей, сome on and dance! Будем жити в цьому ж русі, Want your bad romance.
Стало веселіше бабці, Жити на селі, Заховала білі капці, Взялась за граблі. Повернувся тиск у норму, І рука легка: Сім дала вчора корова, Цебер молока. Rah-rah-ah-ah-ah-ah! Roma-roma-mamaa! Ga-ga-ooh-la-la! Want your bad romance. Дід збентежений від дива, Де у цьому сенс? А вона йому грайливо: Want your, дід, romance.
Позбиралися сусіди, Лізуть на паркан, Гомонять – у баби Ліди, Знов палкий роман. Дід жене сьогодні зранку, Добрий самогон, Заходіть співати разом, З нами в унісон: Rah-rah-ah-ah-ah-ah! Roma-roma-mamaa! Ga-ga-ooh-la-la! Want your bad romance. Дід вимахує руками, Ніби екстраненс. Диригує цілим хором: Our good romance.
Льється пісня над хатами, Льється через край. Заходи до нас у хату, Заходи співай: Rah-rah-ah-ah-ah-ah! Roma-roma-mamaa! Ga-ga-ooh-la-la! Our good romance.
Сашко, ну просто в танок захотілось.Чітко уявилась картина тієї "заворушки" в селі так майстерно ви все описали.Сподобалось і дякую за хороший настрій.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")