Сашко, дуже гарна пісня і виконання звичайно ж. сумна наша історія, та надіюсь завжди в серці, що розцвіте ще наша земля, і закінчаться всі страждання для українського народу. БРАВО!!!!
...розцвіте. дуже вже висока ціна заплачена нашим людом...іншого шляху просто немає. заради світлої памяті всіх полеглих, репресованих, замордованих...
Зупинімо страждання! В думках і серці несімо тільки добро, і любов, але нашу історію нам забувати - недопустимо! Вічна память і шана полеглим в бою, впавшим від голодної смерті, пострадавшим за Батьківщину!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")