Приголуб мене, коханий, приголуб,
Як твій голос довгожданий мені люб,
Як же наскрізь пропікають ті уста!
І горить навколо осінь золота.
Листя сіється із клена, Боже мій,
У красі такій лиш стань і занімій,
Ти ж береш акорди сильні і круті
На роялі листопаду золотім.
Упаду в твої обійми, упаду,
Зацілуй мене на щастя й на біду,
Ще одна висока нота у житті...
Пахнуть терпко хризантеми золоті.
|