Так мало на все часу... У Наталки зубки ріжуться... у мене очі злипаються, але не можу... не можу залишити без коментаря цей прекрасний вірш! Браво!!! Чудово!!!
Так то воно так,але останнє.ЛГ ховає тугу на розлогій гілці,щоб ні вітер ані дощ,вибачте,але вітер у гіллі шугає і дощ по ньому стікає..Може б краще *у дуплястій гілці?*
Ой, гоп, гопака, полюбила козака. Я до нього тулю губу, а він мені зробив тугу. Заховаю свою тугу у дуплі, сама піду погуляю по селі. Затанцюю з козаками гопака, бо весела в мене вдача отака.
Що робити добре знаю. Свою тугу не признаю. Скажу туга не моя, а лихого лихваря. Він прибутки підбиває, завжди тужи і страждає. Туги в нього цілий міх. -Ото буде добрий сміх.
Хороший зміст, добре читається, молодець, але трапляються неправильні наголоси-львівські, мелодія повинна бути складна бо не дотримана типовість рядків кожного куплету, а це буде псувати пісню, а решта класно Будь ласка порадьте як заохотити людей до коментування творів-кожному окремо дякувати чи розхвалювати інших і ждати як і мене похвалять, (хоча якщо чесно мені ні одне не інше не подобається, може є інший шлях) будь ласка допоможіть порадою.
Дякую вам, за коментар.Сприйміть за належне, що вам скажу, і не держіть зла.Скажіть, львівські наголоси це що окрема республіка? Чи яка повинна бути мелодія? Це головна болячка композитора, який візьметься за це, і повірте він справиться.Ось вам і порада "будьте проще и к вам потянутся люди" Критика- це батіг, а мені чомусь хочеться працювати з людьми-печивом.Я маю щось гарне людині сказати-пишу, а ні-мовчу, або висловлюю думку в корректній формі.Знаєте приказку"чуже бачить під лісом, а свого не бачить під носом." Ми люди всі помиляємось, без винятку, тільки свої помилки згладжуєм,ніби не помічаєм, а чужі ось вам,ось вам, так вам і треба, забувши про те, що людина така ж сама, а може й краща.Ви, молодий друже,тільки на початку творчого шляху, то ж дерзайте творіть, а кометарі будуть, неодмінно!
Дуже гарно, пані Катерино.Особливо: щоб усі дівчата дочекались пари.Вірш сподобався,хочеться назвати його народним, бо читається легко і невимушено.Бажаю Вам щастя.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")