Крильми лелечими весна ввірвалась в світ, Під синім небом розгорнулась на політ, А білий світ голосить з болю Давно заспраглий за любов"ю- То ж , Боже, світло приклади до ран і бід: Зціли, загой, створи з молитви ясен плід. І приклади густе проміння нам до віч, Нехай просякне аж до серця- через ніч. Кричать збубнявілі бруньки і незроджЕні малюки: -Та ж дайте нам вдихнути волі і весни Життя пізнати, в мрії вірити рясні. Вдихнути дар цей нeрозведений напів Щ0б не відзвучувався гіркоти наспів. Любов так часто продавали, купували і міняли - за це Tи, Боже, нас, дітей своїх, прости! Людей, що сповнені ненависті і мсти. Весно, грози візьми, вціли зневіри пил, Бруньками вибухай, квітуй з останніх сил, Бо почуття того бракує, Яке зусилля не шкодує На той запал, що стане вітром до вітрил- Такий вогонь, що в ньому ангел не спалить крил! Бо ця любов, мов херувимові пісні- Завжди в надії на весняні , ясні дні; Вона усе на світі може- усі незгоди переможе. Любов, мов райдуга в житейському дощі- вона- світанок для розквітлої душі!
|