Сяй там, де непроглядна тьма, Ховайся в тіні, сяйвом ворожити, І певно знай: світлішої нема, Аніж людина, сяюча, щоб Жити… Хапай любов, вустами на льоту, Бери її з води, вогню і вітру, Плекай свою, омріяну мету, Смакуй Життя і всю його палітру… Засліпиш ти, як сонце, ворогів І випалиш проміннями той холод, Який на дно невігласів завів І викличеш у них за світлом голод… Добро завжди вертається добром І не зламати людям аксіому, Коли ж заколе часом під ребром, Постав думки тихесенько на кому… Та не спиняйся, невгамовно сяй, Щоб кожен крок за кроком освітити, Собі навік, в цю мить пообіцяй, Що ти не згаснеш, поки будеш жити!…
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")