Софіє, а раніше цей вірш не був тут розміщений? Щось твоє про сивого птаха та малі кислички, здається, вже коментував раніше, проте можу помилятися... Дуже гарний вірш! А як подобається відверта правда в оцих твоїх словах: ...А я була зі словом ще на "ви", (Чи вже воно на "ти" зі мною нині?) Наснаги тобі й надалі. Про авторське виконання промовчу, адже вже не раз говорив - Актриса!..
Віть, був вірш!!!! Вірш старий. То я його на Різдво завдяки другові та його мікрофону озвучила..... І Ти тоді майже вгадав про птаха сивого..... Правда, то інший птах був, але теж сивий))) Цьом! Між іншим, саме Ти дещо визначив, як саме я його читаю)))
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")