На полянці ліс-базарі Воронята торгували. Запросили музикантів, Щоб купців їм зазивали. Лісовичок допомагав Із соловейком співав Продавали пелюстки. І березові листки. Це, для тих рогатих, Відгадайте нумо дітки, Забувся як звати. Для ласунчика барилка Медок запашненький. Ось чому в нього лапки, Солодкі й товстенькі. Продавався салат Ще й з моркви і сушка. Ну, у кого в звірят, Довгі, довгі вушка? Улюблені шишечки Сушені грибочки. Для бешкетника синочка І забави дочки. Ягідкові пиріжки Яблука й груші. Закупляли залюбки Кактуси колючі. Купували й дикунці Ліс-заморські корінці. Жолуді в придачу, Бо гачечком хвостики Приносять удачу. Лісові хитрулі Скупили каструлі. Супчику зварили Качку пригостили. А мисливчики сірки Сторгували баняки. Плову наварили, Шалапутних козенят За стіл запросили. Лиш лісні чистюлі Розпустили нюні. Купи, мамо, квіточки Вистеляти хаточки.
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 1557 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")