Таня, Петрик і Сергійко, Десь знайшли одну копійку. Стали зразу міркувати, Що за неї їм придбати… Таня каже: - Куплю мило, Шарф і дзеркальце красиве. Петрик довго щось вагався, Та нарешті всім признався, Що давно він має мрію Про свою філателію… Вперто, лиш мовчав Сергійко, Задивившись на копійку, І сказав нарешті строго: - Не придбаєте нічого, - Бо несуть ці гроші зло, - Краще б їх і не було! - Добре нам і без копійки… … Око мружиться в Сергійка І за мить сріблясте зло Впало в річку, десь на дно…
Пані,КАТРУСЮ.який гарний,світлий віршик і який мудрий Сергійко,сказавши: ""Бо несуть ці гроші зло"Так що вірш ще й повчальнй.Я б рекомендувала вчити діткам в школах.Спасибі за вірш!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")