Я - маленька українка, зернятко держави, Дочка краю родючого,краю честі й слави. Люблю я сонечко ласкаве і небо наше синє, Ліси казкові і озера неньки України. Нехай нас Бог оберігає,- кожен дім, родину, Бо щастя наше - у здоров`ї кожної дитини!!!
Вітаю Вас,п.Лано, на нашому сайті! Тема вірша дуже гарна, бо світла, та над формою треба ще попрацювати, адже у поезії є свої правила і Ви дуже добре зробили, що прийшли у наш клуб. Тепер потрібне тільки Ваше бажання, належна праця і терпіння, а якщо потрібна допомога, то кожен із нас готовий прийти в любий час, чи в коментарях, чи в особистих повідомленнях. Успіхів і поетичної наснаги!
Пані Ланочко,мені сподобався ваш вірш,у ньому так багато любові до батьківщини,але потрібно трішечки ще попрацювати,щоб відшліфувати грані вашого таланту.Увас гарний потенціал,так що зовсім скоро ви будете писати дуже гарні вірші.Хочу сказати,що ви правильно обрали сайт.Тут багато талановитих людей,які допоможуть направити ваш талант в правильне русло.Моя порада: прислухайтеся до коментарів пані Катерини(ASED O)
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")