Наш герой не угаває: - Но, конячка, і-го-го! А бабуся знай страждає: - Накормити, як його?... Дуже вже не любить їсти Непосида наш малий, Як заставиш трохи сісти, То відразу стає злий. Вигравати поєдинки Полюбляє наш герой, Взявши в руку хворостинку, Він гасає, як ковбой. Та найперше в нас завдання - З’їсти кашку і узвар, Опісля підуть гуляння З криками, як на пожар. …Розпочався крик у ванній Чути вже аж у дворі… Хто придумав кашу з манни На покару дітворі?
Баба Катя все секрети Кулінарні пізнає, Треба ними влодіти, Бо внук "жару" завдає... Гарний вірш,п.Катерино! Дуже добре знаю, як малеча "полюбляє" кашу.
А у мене син виріс на манній каші.....Так погано їв, а каша виручала....Навіяв спогади Ваший вірш , пані Катерино. Хоча знаю, більшість дітей не люблять її. Сучані батьки по - іншому частують своїх дітей.....
І не кажіть! Каша для малюків - справжнє покарання і ніяк не переконаєш мале, що це дуже корисно.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")