Настелила нам зима криги на ставок,
На санчатах й ковзанах-нумо на каток.
З гірки їдемо униз, вітерець в обличчя,
Ми діждалися зими, нам вона не сниться.
З-під новеньких чобіток роздається скрип,
Сонечку, зігрій сніжок, щоб добренько лип.
Зліпим бабу снігову посеред подвір'я,
Із морквини ніс буде, ґудзики з вугілля.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")