Гей, бабусю, подивися,
Зайчик в мене ось з'явився,
Я його зробив із глини,
Не тривало і хвилини!
A як хочеш ,зліплю жабку,
Вона дасть в пошані лапку,
Буде з зйчиком дружити,
Геть поскачуть, не зловити!
Та й ловити непотрібно,
Хай живуть собі свобідно,
Бо у них одна мета,
А це -воля золота!
Хоч і різні по натурі,
Ті самі турбують бурі,
Тому разом безпечніше,
І в злагоді надійніше!
|