Киця гралася у сніжки І замерзла дуже в ніжки. Стала думати, гадати, Як ті ніжки рятувати. - Попрошусь до діда Гриця, В нього теплі рукавиці. Він візьме мене на руки І вгамує мої муки. Мур- мур-мур – співає киця Біля ніг у діда Гриця, Але він її не чує… Все зі снігом, знай, гарцює. Треба йти до баби Каті, Що сидить у теплій хаті. Попрошуся на гостину І розраджу самотину. Гляну я в вікно тихенько Чи не дивиться старенька. От вона мене побачить Мої вибрики пробачить І, відкривши чинно двері, Скаже у своїй манері: - Ой, замерзла, бідна киця! Глянь, яка там хурделиця, А у тебе босі лапки… Треба зшити тобі тапки.
На нашому сайті взагалі штиль, ніхто нічого не хоче, навіть люди, які виставляють свої роботи спілкуватися не хочуть. Приємно, що комусь твоя робота принесла радість. Дякую!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")