ЕЛЕГІЯ
Подивись на мене,
подивись,
Пожалій мою зболілу
душу.
Не катуй, не муч і не
молись -
Гріх і так
спокутувати мушу.
Подивись бринять в
моїх очах
Сльози, наче срібні
чисті роси,
А у груди вп'явся
чорний птах,
Крилами заплутався у
коси.
Він по краплі випив
мою кров,
Душу викрав – я не
продавала…
Подивися в очі мої
знов -
Я нікого досі не
кохала.
|