Чи напівмертвий, чи напівживий,..
А кум штовхає: підіймайсь і пий!
-Не можу! - плачу - Переповнен вщерть!
Іще ковток — і точно буде смерть!
Та впертий кум гуде, не відстає -
В нім на кагорти сили дістає.
І я скорившись в склянку учепивсь,
Та й весь тремтячий зі стільця підвівсь
А кум по вінця знов мені налив...
Розплескував, стогнав, та все ж із кумом пив.
Три дні відлежав, ледве відійшов
І знову кума у шинку знайшов.
З-під лоба зиркнув захмілілий кум:
-Ти вчасно! Час розвіювати сум!
По повній склянці нахилили враз -
-Дружини, ви тепенр нам не указ.
Чи із заможних, чи із жебраків -
Та всі ми родом із чоловіків!
Хай напівмертвий, хай напівживий -
У колі друзів наливай і пий.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")