Добрі слова, але ж повторяємося в словах... Яка сила і відвага? Так писали колись у радянські часи. Тепер же це не так, зовсім. Деякі воїни навіть не зробили і одного пострілу, вони ховаються де тільки можна, бо така іде стрільба... Реально зовсім не так. Деякі не хочуть там бути, їх примусово відправили.... Які вісники волі? Навіть той, хто бореться за правду, бо він так думає, у нього в серці спалахує ненависть до ворога. тому, зло завжди безкінечне... Війни продовжуються, а ми себе годуємо патріотизмом...
Дякую пане Петро за коментар. Спасибі і пані Ірині за увагу та слова. Не можна в 21 століття примусити воювати! Було сотні способів уникнути служби, навіть примусово мобілізованим (виіхати з місця прописки, відмовитись від повістки, придумати хвороби, напитись по дорозі до навчальноі частини, зрештою офіцери нас розпитували чи згідні ми служити і чи хочемо іхати в зону АТО - незгідних відправояли назад, або залишали служити в бещпечних умовах інструкторами навчальних частин!). Зрештою потрапляють сюди ті хто хоче. І все ж таки знаходяться і тут розчаровані "романтикою" арміі, Так вони теж знаходять купу виходів звідси (роздирають до крові екземи, пють, хуліганять, косять на дурника, переводяться у спокійніші умови тощо). Залишаються тільки сильніші і я горжусь тим, що знаю справжніх військових захисників в лице! Чому ж ті що залишились не втікають додому? За шо вони воюють? За цю продажну, олігархічну владу? За зрадливих командирів, що цілі бригади підставляли під розстріл? Ні Вони воюють За свою сімю, свою землю За ВАС! Так дехто зовсім не стріляє (перемиря), але знаходитись намежі розмежування, дивитись і плювати в очі смерті - це вже дещо та й значить. Розумію банальні слова, якими ще "совєти" пудрили голови всім набридли, та все ж нічого кращого не придумав. Ще раз вітаю всіх військових і самого себе зі святом!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")