Вже дзвіночки дзеленчать- Сани новорічні мчать. Коні вогнянії, гриви -темна ніч. Як це помістити в невеличку піч? Сумніви й тривога Мучили вже зранку Хлопчика малого Миронюк Іванка. Рахував і креслив, міряв четвертями Викликали сумнів завеликі сани. В голові Іванка Визрів хитрий план... Потайки від мамки натягнув жупан. Із коморі виніс два відра з вівсом. Все ще раз прикинув в ліжку перед сном: Коней він заманить в стайню до зерна. Сани- там де коні, це вже річ ясна.
Дід Мороз оцінить його хитрий хід, З легкістю залізе через димохід.
Нам, дорослим, не гріх було би повчитися у діток. Поспостерігаєш за молечою, прислухаєшся, проналізуєш і стає зрозуміло.що вік не є показником ні розумових здібностей ні людських. Щиро дякую за візит. Дуже Вам рада пане Василю.
Цілу ніч не спить Іванко ваш ,а у нас Сашко цілу ніч виглядав ДідаМороза Лише в шість годин його мама не витримала і віддала подарунок,сказа ,що вже приходив.
Мої хлопці "вже все розуміють"Ми з чоловіком подарунки кладемо під ялинку- думаємо сплять. А вони регочуть подушками понакривалися, аж заливаються. Але не визирають... Дякую п. Галино, що завітали. Щасти у Новому році
п.Наталю рада Вашому візиту і цим симпатичним дітлахам. Гарних свят.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")