Для двох тиранів - виприсків із пекла- війна була забавкою людьми. О як лице у Перемоги смеркло. коли їі везли до Колими. О як їй ще в неодболілі рани засипували нерозтерту сіль нових ідеологій...Ветерани, чи ви знайшли ту повоєнну ціль?! Чи небо мирним сяяло погіддям? Чи справді воля розлилась довкіл? Росли і розросталися угіддя просатанинські і точився кіл на тих синиів, що рвали груди білі на молотильні джугашвільських плес. О як пекли ті ордени на тілі, коли зростав нахабночорний плебс. О як та перемога голосила, пропахла димом - сльози на очах, коли її синів силенна- сила скатовано в сибірських таборах.
Тоді скажіть: яка ж це Перемога?! Зґвалтована і стрижена під скіс для сильних світу...праведна дорога поміж фронтами вигіркла від сліз...
|