Правда пшеницею писана Привіз калину з України. Привіз чотири колоски. Поклав їх в чужині, на стіну. Правдою будуть тут рости. Привезене – мені перлина . Подумав, ми не сироти. Прецінь в нас НЕНЬКА – УКРАЇНА... Почаїв, Київ і церкви... Паломником був в Україні. Проща залишиться в душі. Правду привіз в душевній скрині, Про наше ВЧОРА, наше НИНІ. Правди пшеничні колоски Передам дітям і родині. 01.09.2013р.
Трепетно! Було нелегко, не легко й нині паломнику на Батьківщині!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")