Тобі треба у Європу, Україно.
Там є друзі, які руку подадуть.
Треба буде, вони гавкнуть на Путина.
Треба буде допомоги, то дадуть.
Тільки прошу, не єднайся з москалями.
Та підлота, це відвічний паразит.
Такі люди, вони живуть лиш брехнями.
Тілом їхнім йде розуму дефіцит.
Тобі треба іти з Богом, Україно.
Тільки з Богом переможеш Путина.
Ти сьогодні п’єш життєве, гірке вино.
Так і бачу, яка ти нині сумна.
Той фашист московський пхається до Криму.
Так ось діє псевдо брат твій – сатана.
12.03.2014р.
|