Аґресоре, до вас цей лист,
Ви підлість принесли до хати,
Здавна знайомий нам ваш хист,
Та ми живем, бо ми завзяті!
Ваш чобіт бруд в хату заніс
І полилась брехня "любові",
Читайте лист, бо й в нас є хист,
Настануть дні скоро святкові!
Ви обікрали весь наш рай,
З`явилися “братки” на сході,
Це вже такий у вас звичай,
Присвоювать чужі народи!
Вбивати в голови своє,
До цього звикли вже роками ,
Брехня, що правдою живе,
Коріння топчете ногами!
А чи подумали хоч раз,
Чому ж це МИ такі живучі,
Бо ми “братки” не любим вас,
Ні ваші лапті, ні онучі!
То вже пора, беріть торби,
І маршируйте геть із хати.
Що, мало вам гнізда москви?
Вам Київ сниться, загнуздати!
Не вдастся вам, бо люд прозрів,
Чи то на заході чи сході,
Поманшає вас бунтарів,
Бо сонце волі вперто сходить!
|