щедро, щедро яблунями
сипле Спас,
якже, якже запастися
яблуками в нас?
апфельзінненмармеляден-
якось треба дати ради.
еплз, еплз, меле, меле-
що нам ще літо намеле?
мелансане, мелансане-
яблучок на усіх стане.
пом, пом, пом, пом-
усім знов спекотно чом?
ябка, ябка-
кома, крапка.
Іван Петришин (просто так)
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")