Ти не присіла на коліна, хоч як тебе не нагинали, чи не найкраща це країна? країна змученої слави... Та пожирають зсередИни, агонія жадоби й болі, мовчиш...немов мала дитина, що прагне жити,жити в волі... Митці тебе давно малюють, поети пишуть оди й вірші, А верх лише політизує, не розуміє,робить гірше... Все бачила.....війни й голод, та нове іго гне докори, і знову чути влади холод, і знову стогнуть твої гори. Та не присіла на коліна, Природа-рай,народу-честь і слава! Чи не найкраща в нас країна?! Чи не найгірша тут держава?!
Останні дві стрічки - питання риторичні... Мені сподобались Впало в око "зсередИни". Якщо хочеш сказати, (рос. изнутри), то постав в іншому місті, бо наголос все ж зсерЕдини. Якщо поставиш пробіл з_середИни (рос. с середины), дещо виграєш, проте трохи змінеться зміст речення. Вийде. що пожирають з середини, тобто починають не з краю, а з центру... Сприйми це не як критику, а як дружню пораду.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")