В нас небо своє І люди щасливі Знай , будуть колись. А нині як є? Де ця справедливість? Синочку, молись. Гріхом серце б’є. Сарана на ниві. Синочку дивись - Погане іде. Манить своїм дивом... Благаю, молись! Все це промине, Як приспів у співі. Як погана вість... Відкине своє Той, який жив з гнівом. Знай, він нам не гість. Хто любить своє - Любов’ю щасливий. Пише життя лист. Він знає, як є. Бо волосся сиве Це життєвий зміст. 01.07.2012р.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")