Повірте друзі, дуже прошу, У те, що Бог дає життя, А хто у серці Його носить, Той не втрачає свого Я.
Тому з молитвою іти нам До Господа і всіх святих, Щоб поєдналась Україна І стала матір’ю для всіх.
Не є гріхом любити рідне і не цуратися лиця, Хто любить, той уже не бідний, Бо він –дитина у Отця.
В любові мудрість наша й гідність. З любові ми і всенький світ. В любові ми знайдемо міцність Життя і миру заповіт.
23.08.2013р.
|