Пора з колін на ноги звестись, Пора збагнути, МИ - НАРОД!!! (Наталія Крісман "Ми - народ!")
Були б народом, та_не судьба - нам здавна стелить ложе ганьба. Лягаєм з нею спати, встаєм. Хотіли б воювати - не йдем. Плекаєм зради пристрасть, хули... Аби ж на добре бистрі були..
Слова порожні сієм у світ. А кара спіє, спіє мов хліб. Її ми наїмося й поснем. Жили рабами досі - й умрем...
|