Народ мій жде на дальші дії
І на покарання злодіїв,
Які крадуть надії й мрії,
А ще й до того брехню сіють.
Народ в своїй (вільній?) державі
Немає ніякого права.
Знов серце України кривавить
А влада народ свій плюгавить.
Як довго ще? Скажи НАРОДЕ
На землях княжих і козачих
Пити тобі цю брудну воду,
Коли твої діточки плачуть
Опльовані брехні словами.
Тобі потрібний БАТЬКО й МАМА!
04.12.2013р.
|