Щезни, ти, крадій огидний, Що в овечу вбрався шкуру, Потайки що вклав безстидний В руки звірів арматуру. Полилася кров невинна На асфальт дощем, струмками, Били! Били! Безупинно! Молоді тіла кийками, На землі які лежали, Голови ввібравши в плечі. «Це ж за що?!?!?!» - Оранти в далі Стогони неслись лелечі. Піднялися сплячі, вбогі, Непробудні ще учора: «Щезни! Різні в нас дороги, Зникни! Геть, чужа потворо!»
|