Скажи, будь ласка, президенте, Чим так народ мій завинив, Що ти вже стільки часу вперто Дверей йому не відчинив? Заставив виходи і входи Кордонами своїх бійців… Чи ти забув, що для свободи Знайдеться безліч манівців… Вона не терпить перешкоди Змете усе, що на шляху, Бо в суті – це дитя природи Ні в чім, не знаюче страху. Чому ти так боїшся люду, Що заховався за стіну? Зніми з очей своїх полуду, Прийми сміливо всю вину. …Говорить справа за людину… І тут не треба зайвих слів. Як ти роз’єднуєш родину, Не допоможе хід послів. Навіщо довго говорити, Що так тривожить громадян, Якщо постійно їх дурити, То хоч - не - хоч, зросте МАЙДАН.
Голубіє небо за вікном І у перезидента ,і у депутата... Голубіє і над шахтарем , Як він йде вугілля добувати... Голубіє над верхів"ям гір Всіх карпатських,де не глянеш оком... Не дай ,БОЖЕ,(я тебе молю), Йому стати чорним ненароком... В чеканні КРАЇНА і в сподіванні на найкраще.
Всі молитви до Бога в тривозі... На колінах і дітки малі, Бо нещастя у нас на порозі, Бо наш завтрашній день у імлі... - Поможи нам о, Боже Великий, Зберегти наш замучений край... Просим всі Тебе наш, Сонцеликий, Вічний Боже, все зло покарай!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")