Вставай, неробо, ледарю, пияче,
махляре, спекулянте, маніяче,
халтурнику, хапуго, плутократе,
розбійнику, убивце, казнокраде,
вставай, крадію, здирнику, бандюго,
наклепнику, запроданцю, злодюго,
нездаро, хаме, хулігане, пройдо,
шахраю, дурню, заздріснику, хвойдо,
вставай, наркоторговце, волоцюго,
невігласе, крутію, ледацюго,
гвалтівнику, лакузо, дармоїде,
зі сходу Суд Страшний на танках їде!
|