Щойно прорив до гідності Кидають в яр ганьби, Я би назвав це підлістю, Здатись без боротьби.
Я би назвав це зрадою, Кинути свій народ, Щодо такої влади я Більше не патріот.
Хто нас вдавив образою, Зрадивши в котрий раз, Кажуть, принцеса газова І бородатий паж?
Бачачи, що не виграють В крісельній боротьбі, Нас по частинах вигризуть, Щоб догодить собі.
Вірити в це не смію, Тільки, як чесно йти, Часто у владних діях Логіки не знайти.
Знаю, Росія з тилу Вдарила в самий пах, Владі б черпати силу В людях і їх серцях.
Владі б іти спереду, А не в хвості подій, Тільки ж у неї кредо - Руки склади і стій.
Війни ми всякі бачили, Та не стрічали тих, Де ворогам віддячили, Щось облизавши в них, Де, Батьківщину долями Здавши, її сини Зляканими героями Прали свої штани, Де різношерсті партії Й горе-сліпі вожді, Вдягши верховні мантії, Бачать лиш трон собі, Де біснуватих зрадників Мають за свій народ, Де заміняє ратників Із-за трибуни рот, Де мовчазною згодою Тихо здають своїх, І з на крові свободою Хочуть дурити всіх.
Знову державну зраду Творить черговий пан, Знову гризня за владу... Цього хотів Майдан?!
Криком кричати хочеться, Вити, як дикий вовк, Людоньки, що ж це робиться, Боже, чи буде толк?!
Тяжкі часи! Вбивати своїх людей не так то легко. Та і влада у нас тимчасова. Тому так і казиться путька, щоб не допустити до виборів. А "наші" допомагають!!!!!!!!
Як я Вас розумію,п. Михайле, бо й сама у повному нерозумінні від дій влади, а Ваш останній катрен набатом відлунює мені щодень... "Криком кричати хочеться, Вити, як дикий вовк, Людоньки, що ж це робиться, Боже, чи буде толк?!"
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")