Так буває - Господь
з небес відзначає.
Ти у поле ідеш,
де ворог чекає.
Ти не можеш не йти,
бо то - Вища Воля.
Бо ніхто, окрім тебе!
Отака твоя доля...
Командир. Лідер. Вождь.
України надія.
На канапі м'якенькій,
хай хтось інший жевріє!
Розжиріла мразота
язиками воює...
Ти подивишся мовчки -
наче вітром їх здує!
Знаєш ЯК і КОЛИ.
Говориш важливе.
Б'ється для України
твоє серце вразливе.
Як те нації треба -
без жалю удариш,
бо ти є Провідник.
Ти - Воїн. Ти - Ярош.
Хочеться вірити в незаплямованого лідера нації, котрий зміг би, окрім військових, випробувань, пройти успішно і випробування наділеною владою. Що до Яроша,то його громадянська діяльність мало відома широкому загалу.Бо й не дивно, коли всі перлись до влади та політично піарились, він займався реальною справою відродження національної гідності, займався вишколом патріотичних сил.Не даром же його так бояться москалі.На мій поргляд його діяльність схожа на діяльність Романа Шухевича,котрий вибудовував армію УПА.
Та те - до сраки, що москалі кажуть! Увесь світ вже знає, що Росія, то є центр СПРАВЖНЬОГО фашизму! А "Правий Сектор" - ІСТИННІ українські патріоти! Слава їм!
Пане Борисе, прошу Вас, висловлюючи емоції, користуватися нормативною лексикою, а точніше - без мата та інших "сильних" висловів. Ми ж на літературному сайті, а не в соціальній мережі.
Хочеться часто оспівати кожного героя , вони кісткою в горлі наших ворогів , на полі бою все ясно - де ворог де ні , як себе ті герої поведуть в Верховній Раді , бо там ворогів не менше , а може і більше і головне вони хитріші і прикриті своїми і мандатами , і посадами і грішми , а це справжнє горе . Спутаний - це ще не біда велика , свої , на кожному місці техно і бюрократи , корупціонери- це біда ! А про героїв треба ГОВОРИ ГОЛОСНО ! Хай ворогам гикнеться !
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")