Це була АРМІЯ без держави! Знай, москалі її боялись, Як чорт свяченої води... Бувало, в бій ішла без зброї. МОЛИТВА й ВІРА - їх набої. НАРОДЕ, правд тих СТЕРЕЖИ!
Такої УПА треба нині Нашій страждальній Україні. Тільки вона зцілить наш край. Захистить перед москалями. Крим і Донбас вернуть до мами. Пора відкинути нагай! 27.01.2015р.
Слава Україні і УСІМ її ГЕРОЯМ!!! Будьмо з УКРАЇНОЮ! БУДЬМО з ЖИВИМ і МЕРТВИМИ ГЕРОЯМИ! Нині згадаймо про КРУТИ! З повагою до Вас Василь Шляхтич з Польщі
Гинуть НАШІ ГЕРОЇ. Вічна СЛАВА ЇМ!!! Але настане день, коли то як в нашому СЛАВНІ звучить "Згинуть наші вороженьки..." Нам вірити, що ткий день прийде. Та щоб тільки СКОРО. Дякую Вам за слово і всілякого ДОБРА бажаю. Василь з Польщі
Як Ви вірно виголосили, що Це була армія без держави.Р.Шухевич зі своїми побратимами створи боєздатну на той час армію.А от політичне керівництво займалося розбратом, навіть братовбивством, зрадою заради верховенства, посад.Про це зараз мало пишуть, не висвітлюють істини причини розколу ОУН І загибелі УПА. Я б так сказав, славетні сторінки политі кров*ю, і покриті ганьбою зради, як івся наша історія. Вірю , що нам історія ще явить нового Коновальця і Шухевича. Дякую за твір. Слава Україні!
"Віра спасе УКРАЇНУ! " Нам вірити в ДОБРО, Божу силу і БОЖУ СПРАВЕДЛИВІСТЬ. Якщо НАРОД піде разом з БОГОМ проти ЗАРАЗА - ПЕРЕМОЖЕ. Я вірю в це. Я писав, що УКРАЇНА ВОСКРЕСНЕ, з мене сміялися... А вона все таки ВОСКРЕСЛА! ДУДЬМО! З повагою Василь Ш.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")