Авжеж, п. Miknech. Саме так відбувається в житті: у маленьких непримітних діях і вчинках простих людей буває більше патріотизму і людяности, ніж у великих привселюдних промовах, акціях, а точніше - показухах відомих політиків. Дякую Вам!
Щирість української душі велика , вона б хотіла обняти всіх , але вороги також це розуміють тому і пхаються вже насильно , бо щедрість часто не має меж , а за столом і горілкою - ( як забагато часто , по російськи ) ворог так влізе в душу що стане кращим товаришем , як це зараз на Сході . Головне - не проїсти Україну , і не продати злодіям і олігархам , які цю щедрість використовують тільки для себе , а за нас забувають ( малих і не таких як вони ) . Але ми все одно виграємо - бо щирість , це любов , а любов - завжди переможе !
А ми споконвіків щедрі (не скупі)і щирі ("искренние), така вдача українська. Тільки мусимо й шаблі тримати напоготові, як застерігав світлої пам"яти письменник Василь Остапов(ич). Пильности втрачати не можна, бо вороги тільки того й чекають, аби убаюкати, приспати, споїти нас. Ось тому я не написала про чарку, про яку згадали Ви, п. karas. Чарка не раз завдавала нам великої шкоди. Краще подалі від того трунку! До друзів ми - з хлібом-сіллю (і з борщем, і з кашею!.. ...), а до ворогів - з гарматою! Отак! І тоді переможемо всяких зайд!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")