Так якось виходить, що вся наша новітня історія підтверджує відому фразу, що правда в кожного своя. Чи воно так і є? Бо чогось у мене великі сумніви, що в селянина серед поля і власних мозолів одна правда з депутатом при мільйонах і пещених руках у кишенях. Напевно, варто шукати не стільки правду, скільки справедливість. У законах, суспільному устрої, способі життя владців і простого люду. А вірш розумний і дуже актуальний.
Саме ту правду, яку Ви називаєте справедливістю, я і мала на увазі, бо закони у нас, як не працювали, так і не працюють на простий нарід, хоч надії були великими. Дякую!
Той, хто стверджує, що все знає насправді нічого не знає. Істину вміло приховують... І ще кажуть - народ заслуговує на ту владу, яку він має. Подумайте, будь ласка, над цими словами. А вірш актуальний, світлий та ствердний. Дякую.
Не стану заперечувати, можливо народ і заслуговує таку владу, але мені його дуже шкода... бо минають століття, а він, як був бидлом для влади(панів), так і остався. Дякую!
Меже,п.Ірино, але влада має таку погану звичку забувати дані обіцянки, та й хіба це негатив, це так - нагадування. Дякую!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")