Так Іване, що нам треба, Господь знає. Де, кого, й яким шляхом в ЖИТТЯ вести. Кожному хто вірить в Нього - ПОМАГАЄ. Одним з тих які повірили, був ТИ. Перепрошую, що я собі дозволив Як друг з другом бути з тобою на ТИ... Хоча дійсністю не зійшлись ми ніколи. Ми ворогами ніколи не були...
Я є впевнений, що на небесній ниві Ти спілкуєшся з усіма, хто там є. Всі з собою дружитесь і всі щасливі Ті, що словом воювали за СВОЄ. Святі дбають, щоб лиця не були в гніві У тих в яких серце рідним било й б*є 19.08.2015р.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")