Суцільний несмак : Крутійство гнид , Захланність ненажер . Тепер мені скажіть Чи хтось із них живий І ходить до тепер ?.. ------------------------------- Скоривши цей Ще підлий світ … ? Лиш мовчки я Виконую закон ! Хоча в мені Також життя болить І це – не сон . -------------------------------- .. В голубизні вікон Я бачу день , Відчинене вікно В моє життя Хочу добро , То ж я – ТВОРЕЦЬ ! ------------------------------ І це - Моє життя Можу змінити ; Тому цей світ І в ньому все - Треба створити ! Попереду Знов боротьба - І хто зі мною – То й – вперед !.. А решта всі – Назад !
Вибачте, пишу з телефону, інтернет слабкий, натиснув два рази кнопку "додати коментар" бо думав що пропадуть слова а тут вийшло 2 однакових коментарі... Успіхів!
Сміливо,п.Іване! Ми дійсно творимо своє життя самі, але назватися творцями - занадто, бо ТВОРЕЦЬ один і це БОГ, а ми з вами - сотворці, або просто - сини Божі. Як міцно вкорінилася в нас совкова постулата - "Кто за?- Единогласно" Всі перед Богом рівні. Нема задніх і передніх.
Людина може створити хоча б одне - в першу чергу себе створити як ЛЮДИНУ , а потім створити дітей , сімю , родину , рідних ... друзів - бо якщо постаратися , хоч трішки на краще світ змінити можна !
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")