У кожного свій смак дощів .
Відмити хочу бруд віків .
Народ мій хоче перемог
І як до них дійти .
Крапля на краплю
Буде смак ;
Обдурюють всіх нас
Ми кажемо їм – так !
Пора збиратись ,
Ми не юрма людей
У кожного свій розум є ,
Та поступитись чимось злим ,
Може на мить стати німим -
Щоб слухати як каже дощ
Як бруд змиває з площ
І навіть з душ .
Підставити дощам лице
І хмари духом розіграти
Навіщо це … -
Щоб думати
Як новий світ створити
Й нарешті всім –
Навчитись жити !
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 1248 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")