Хвороби власні забуваєм
Бо хочемо цей світ здобути
І бути на війні героєм
Для України було б свято …
Але лихий цей світ пильнує
Людські життя для нього – гроші
Все продає і все купує
Хто має гроші – той хороший .
А ми – мерзотники герої
Для нього ми лише нікчеми
Мов бджоли роїмось у роях
Із нас їм тільки мед черпати …
Допоки ще терпіти будем
Лихих цих зрадників кмітливих
Божого суду – не чекати ,
Праведним їх судити судом .
Таке життя – нам обирати
Чи інше – лише нам творити
Орало , меч – нам вибирати
І як з лихими нам чинити .
26.09.2015 8:04:28
----------------------------------------------
( перша після думка)
Писати так –
Щоб білим світ настав
Щоб душі не зівяли
Від слів брехливо – золото – паплюжних !
Ні ,
білим не від снігів ,
Не з холоду душі ,
Не від слідів минулих
( Що в сліпоті ідуть ) .
--
Вже Порох надійшов
І Спутався із Спутаним давно
У них любов .
Ще й Зайчик пострибунчик з ними
Та ну , з цими лихими …
У нас нема грошей
Вони – за гроші хочуть нас купити
За газ ,за світло , марність всіх речей .
Нам Бога прогнівити … -
УСІМ ХТО З НИМИ ЙДЕ ! -
Чи у мовчанні десь стоїть ,
Цим сонце
не буде гріти
З наших душ .
Їм треба вмерти
Щоб нам ожити
( та не вбивати їх
Їм політичну смерть
Зробити )
Інакше
– НАМ ,
УКРАЇНІ ВЖЕ НЕ ЖИТИ !
Ів-анн Львівський .Бібрка
25.09.2015 9:55:24
-=----------------------------------
Ультра-радикальні настроі добре оправдовуютьс у Вашому вірші. Проте все ж наш народ підняти знову важко. Кращих синів розстрілюють путінські війська на Донбасі... Виснажуються і волонтерські сили, останні копійки люди віддають для підтримки АТО, тоді як олігархи і далі набивають кишені мільйонами. Наприклад Ліпецькийт завод Порошенка і далі працює в Росіі забезпечуючи 20% всіх кондитерських виробів для путіна
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")