ЩОДЕНЬ НА РОЗДУМИ - ДУМКА СЬОМА - ШЛЯХ ДО ВІЧНОСТІ
ДУМКА СЬОМА
ШЛЯХ ДО ВІЧНОСТІ
Не спіши до вічності …
До неба …
Пекла …
Тут на землі як слід живи …
Дивитись тут
Творити треба
Кудись інакше –
Не спіши …
Тут кроки чорні й кроки білі
Тут є тепло , холод в душі
Лиш прошу – не живи для тіла
Хоч тут краса ,
Й прекрасно на землі …
Краса душі –
Це вибір тіла
А решта –
Просто без імен .
Широко в світі
Дивитись треба
Ходити вузько
В серці і в душі …
30.09.2015 8:14:14
-=--------------------------
(сутінки)
Бажань багато приходить в хату
А хочеться в житті одне –
Як українців обєднати
Бо для усіх країна є …
Хто має владу – не шукає
Хто має силу – живе без сил
Хто з Богом нас усіх зєднає
Чорт закликає – до могил …
01.10.2015 8:31:23
-=--------------------------------------
(шоста післямова)
Пишуть багато , пишуть – усі ,
Слово не свято , і не пісні
Земля в них не слово
Й не слово – любов .
Повно полови ,
А де ж зерно …
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 1452 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")