Рада вітати Вас, п. Сергію, на нашому сайті! Я завжди радію приходу на сайт нової людини, бо з'являються нові думки, нові теми, нові рішення, що оживляє наш сайт. Гадаю, Вам тут сподобається, бо ми всі аматори і всі вчимося, як правильно писати вірші, а це і рима, і наголоси, і ритм, і розмір - все разом це називається техніка написання вірша. Прочитавши серію віршів, виставлених Вами на сайті,(до речі, прочитайте правила сайту - три вірша на тиждень), мушу сказати, що Вам в цьому напрямку треба добре попрацювати, щоб вірші були технічно правильними і читалися легко. А такі дані у Вас є, бо Ви емоційно багаті, зі словниковим запасом у Вас все гаразд, а техніка, при бажанні і працьовитості - буде. Отже наснаги Вам і терпіння!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")