По дорогах гірських,розстелився туман
Їдуть наші зіли,надривають кардан
На крутих поворотах,по стежинах Афгану
Юнаки їдуть в гори,дати бій там душману.
А кругом тишина,тільки гори димлять
Тут вершини крутії,наче башні, стоять
Всі сидять на машинах,дуже страшно в ночі
Перевал зараз буде,а за ним басмачі.
Вже зупинці кінець,серце сильно стучить
Все затихло кругом,впав солдат в оцю мить
На пісок впав гарячий,постарався душман
Так сьогодні зустрів,солдата Афган.
А життя він віддав,впав в не чеснім бою
Та не зрадив,любив,він Вітчизну свою
Слава,нашим героям,слава всім юнакам
Ви у вічність пішли,поклоняємся ВАМ.
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 1289 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")