З тобою хочу говорити
Привіт,фашист!Привіт,здоров
Спинися вмить,тут ллється кров
Сади цвіли,були левади,
А нині ти поставив гради.
Привіт,фашист!Привіт,здоров,
Чому ти п’єш вкраїнську кров?
Тебе прошу,хамло російське
Усе тут наше-українське.
За що,ти так,за що-питаю?
Ти був,як брат у цьому краю
Донецьк,Луганськ-тут дим,вогонь,
А нині брате,ти тут ,,вонь''
Я бачив,як хліба росли,
Диміли шахти,посміхались діти,
А нині глянь,одні ,,пости'',
Ще вчора тут буяли квіти.
З тобою хочу говорити,
Чому не хочеш залишити?
Вкраїнську землю,наш Донбас
Ти чуєш,чуєш п-----с.
Ще вчора я Чечню згадав,
Як ти своїх давив,топтав,
Теракти дома - це твій край,
Ти чуєш,хаме!Все згадай.
Ти завалив усе російське
Ступив ногою на вкраїнське,
Вбиваєш наших і своїх
Хіба у світі-це не гріх.
Хамло,ти чуєш?Тварь,мерзота,
Ти остаєшся,як бридота,
У світі,як би не було
Тебе прозвали всі Х@ЛО.
Додав: 0997030561 (22.02.2016)
| Автор: © Володимир Олійник
Розміщено на сторінці : Українцям
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 1309 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 2
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
ruhlyvy : Кожне слово в словах пана Бутусова - гірке, але повністю правдиве! leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА