Не проклинай того хто серцю милий,
І не тягни з печер старих богів,
Наше минуле, прикладова сила,
Ta нарід наш уже давно прозрів.
Нема божків, богів національних,
Є Бог один, для світу й для небес ,
Він завжди з нами і без пих банальних,
Для всіх народів, всесвіту Творець!
|